14 helmikuuta 2018

Löytyikö Itämeren pohjasta UFO ?

Tämä on Ocean X-sukeltajaryhmän näkemys siitä, mikä pohjassa saattaa odottaa tarkemmissa tutkimuksissa.        Itämeren mystinen ”anomalia” hämmentää tutkijoita

Ruotsalaiset sukeltajat olivat etsimässä laivanhylkyjä, kun he löysivät Itämeren pohjasta oudon pyöreän esineen, halkaisijaltaan n.70 metriä ja se makaa 100 metrin syvyydessä.

Anomalian luokse näyttää pohjassa johtavan 200 metriä pitkä väylä. 
Elektroniset laitteet menevät sen lähellä epäkuntoon.

Löytö sai nimekseen "Itämeren anomalia". 

Sen tarkkaa sijaintia ei ole paljastettu, mutta se on jossain Ahvenanmaan pohjoispuolella, Suomen ja Ruotsin välissä. Sukeltajat palasivat Ocean X-ryhmänsä kanssa löydökselleen ja  huomasivat sen läheisyydessä selittämättömiä sähköisiä häiriöitä.

Kaikki elektroniset laitteet menivät epäkuntoon, kun olimme 200 metriä lähempänä löydöstä. Myöskään satelliittipuhelin ei toiminut, kun olimme kohteen yläpuolella.
Kun siirryimme sivummalle, se alkoi taas toimia ja kun palasimme sen yläpuolelle, puhelin mykistyi, kertoi ryhmässä mukana oleva sukeltaja Stefan Hogeborn Express-lehdelle.

Ruotsin lehdistö villiintyi - Pakkolaskun tehnyt UFO ?
Kaikenlaisia teorioita edisti se, että kaikuluotainkuvassa anomalia on muodoltaan
aivan kuin Tähtien sodasta tuttu Millennium Falcon -avaruusalus. 

Kuin kaksi marjaa. Itämeren anomalia ja Millennium Falcon.
Huikein ehdotettu teoria ruotsissa -
se on portti toiseen maailman.


Ei kommentteja:

Suomalaisten yli-iso hiilijalanjälki, verrattuna tavoitteeseen                                            Suomalaisen keskimääräinen hiilija...