20 heinäkuuta 2016

Miehille "kuiva orgasmi" mahdollistuu?!?!

Miesten e-pillerin yksi mahdollisuus: kuiva orgasmi



Miesten e-pilleriä ei ole markkinoilla. Naiset eivät usko, että miehet sellaista söisivät.
Kuvahaun tulos haulle siittiö
  • Ensimmäiset naisten ehkäisypillerit syötiin vuonna 1957.
  • Hedelmällisyyden palautuminen ehkäisypillereiden syömisen jälkeen on ollut kuuma kysymys.
  • Kuiva orgasmi eli orgasmi ilman siemensyöksyä on yksi mahdollinen tavoiteltu ratkaisu.



Miesten ehkäisypillerin pitäisi jollakin tavalla estää, että siittiöt pääsevät ulos.

Ehkäisypillereitä haittavaikutuksineen ovat aina syöneet naiset.
Ehkäisypilleri kehitettiin alunperin nimenomaan naisille, vaikka samalla on aina myös mietitty sitä, voisiko vastaavan tuotteen tehdä myös miehille.

Miksi ei siis vieläkään ole olemassa ehkäisypilleriä, jota söisivät miehet?
Lääketeollisuudessa on kyllä pitkin matkaa tehty kokeita myös miesten e-pilleriä varten. Silti on epäilty, olisiko tuotteella tarpeeksi menekkiä.
Ajat ovat muuttuneet ja nyt aavistellaan, että olisi kylliksi jo niitäkin miehiä, jotka voisivat ottaa raskaudenehkäisyn ainakin osin omalle kontolleen syömällä e-pillereitä.

Jo 70-luvulla miesten e-pilleri oli lähes viittä vaille valmis tuote.
Vaikuttavana aineena oli gossypoli, puuvillasiemenöljy, jonka vaikutus näytti olevan hyvinkin voimakas. Vaikka sitä kokeilleet miehet lopettivat lääkeen syömisen, heidän hedelmällisyytensä ei palannut koskaan entiselleen.

Vuonna 2005 tehdyn tutkimuksen mukaan joka toinen mies olisi ollut kiinnostut ehkäisymenetelmästä, joka toimisi nimenomaan niin, että sperman hedelmöittämiskyky olisi pillereiden syömisen aikaan normaalia heikompi, mutta palautuisi sitten entiselleen.
On kuitenkin paljon miehiä, jotka eivät missään tapauksessa halua syödä valmistetta, joka vaikuttaa heidän spermaansa ja ehkä myös muuhun kehoon.



Naiset eivät luota
Tutkimusten mukaan miesten suurin huoli e-pillerien syömisessä näyttääkin olevan se, palautuuko heidän hedelmällisyytensä entiselleen, kun he lopettavat pillerien syömisen.
Miesten e-pilleriä koskevissa tutkimuksissa on käynyt selville sekin, että joka toinen nainen ei usko miehen kykenevän muistaa ottaa pilleri säännöllisesti.
Miehistä taas vain joka kuudes epäili, että unohtaa ehkä ottaa pillerinsä.

Ehkäisypillerien kehittäminen on tietysti rahakysymys.
Lääketeollisuudessa on nyt kannattavampaa panostaa syöpälääkkeiden kehittämiseen kuin ehkäisypillereihin.
Kuitenkin myös miesten e-pilleririntamalla tapahtuu. Erilaisia vaihtoehtoja on kehitteillä.
Yksi vaihtoehto on pilleri, joka tuottaa niin sanotun kuivan orgasmin. Se siis estää siittiöiden pääsemisen ulos, vaikka nautinto muuten on entisellään.
Yksi mahdollisuus voi olla geelimäinen, ei-hormonaalinen ehkäisymenetelmä. Siinä annetaan paikallispuudutuksessa pistos miehen siemenjohtimiin. Tämä estää siittiöiden pääsemisen ulos.
Tämän menetelmän on arvioitu tulevan Yhdysvalloissa markkinoille muutaman vuoden kuluessa.

Ei kommentteja:

Suomalaisten yli-iso hiilijalanjälki, verrattuna tavoitteeseen                                            Suomalaisen keskimääräinen hiilija...