21 maaliskuuta 2021

Roswellin mystinen kivi

Roswell kivi
Roswellin kivi

Uudessa Meksikossa Roswellissa 4.9.2004 mies koittaa saada kiinni peuraa aavikolla, 11 kilometrin päästä kuuluisasta Roswellin maahansyöksypaikasta v.1947.
Mies on Robert Ridge ja hän huomaa oudon näköisen kiven pilkottavan hiekan seasta. Kivi on täydellisen ruskea joka puolelta ja siihen on kaiverrettu mysteerinen symboli.

– Minusta se näytti todella hienolta kun noukin sen ylös, sitten menin rekkaan, puhdistin sen hiekasta ja olin iloisessa hämmästyksessä, kiven löytänyt Ridge kuvailee tapahtumaa.

Kokoa kivellä on noin 5 cm x 4 cm ja siinä on erilaisia muotoja.
Roswell-kiven mysteerin tekee isommaksi vielä se, että (kivi !!!) on magneettinen ja reagoi magneetteihin.
Eikä siinä vielä kaikki, sama symboli on nähty Englannissa, peltokuviossa vuonna 1996. ( Kuva alla )
Peltokuvio englanti
Kokoa kivellä on noin 5 cm x 4 cm ja siinä on erilaisia muotoja. Roswell-kiven mysteerin tekee isommaksi vielä se, että kivi on magneettinen ja reagoi magneetteihin. Eikä siinä vielä kaikki, sama symboli nimittäin on nähty Englannissa, peltokuviossa vuonna 1996.
Tutkijoiden mukaan kivi sisältää viestin.Kiven on arvioitu kuvaavan jotain tiettyä ajankohtaa tai sitten kahden rinnakkaistodellisuuden yhdistymistä. Kuka tai mikä kiven teki ja jätti löydettäväksi? Se on mysteeri
Aiheesta kerrottiin myös Ancient Aliens dokumenttisarjassa.


08 maaliskuuta 2021

Suomalaistutkijan idea tuo apua jättiongelmaan

  • Suomessa kehitetty uusi biomateriaali kykenee tappamaan erittäin tehokkaasti yhden maailman vaarallisimmista bakteereista. Kyse on antiobioottiresistentti MRSA eli sairaalabakteerista. Materiaalia on kehittänyt Ghada Hassan, joka sai alkuidean tutkimukselleen pihkavoiteen käyttäjäkokemuksista.
  • Ghada Hassanin tutkimukseen ja laboratorioon on käytetty ainoastaan ostettuja ja puhdistettuja pihkayhdisteitä, sillä niiden pitää olla ehdottoman puhtaita ja tasalaatuisia.











  • z

Hassan on kotoisin Egyptistä, josta hän tuli Kuopioon vaihto-oppilaaksi 12 vuotta sitten. Muinaisten egyptiläisten tiedetään olleen melkoisia asiantuntijoita silloisessa luonnonlääketieteessä. Egyptissä pihkalla oli erityinen, lähes pyhä paikkansa.

(Ghada Hassanin tohtorinväitöstilaisuus oli 20.2.2021 Helsingin yliopistossa. Tutkimuksen tulos oli uusi biomateriaali, mikä tappaa lähes 100-prosenttisesti yhden maailman vaarallisimmista bakteereista, antiobioottiresistantin Staphylococcus aureuksen (MRSA) eli sairaalabakteerin.)

 Kandee välillä Egobuustautua  Sisäiset puheet itselle ovat joko latistavia tai kannustavia.   Kannustavan sisäisen   puheen   kautta  pysty...